Έλλειμα δημοκρατίας στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία !

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Το παρακάτω σχόλιο δημοσιεύτηκε  στο site  : http://www.opengov.gr/ypes/?p=325#comments Δημοσιίευση και Διαβουλεύσεις Σχεδίων ΥΠΕΣ, την ίδια ώρα με αυτήν που αναρτήθηκε εδώ .

Καλησπέρα σας.
Η Ελλάδα αυτό που πρέπει να κάνει πρωτίστως είναι να απελευθερώσει την χώρα από τους λαθρομετανάστες . Δεν μπορεί Ελλην πολίτης σ΄αυτή την χώρα να είναι άνεργος και να κατέχουν θέσεις εργασίας λαθρομετανάστες .

Δεν μπορεί εγώ να ξυπνώ το πρωί να πηγαίνω στα εργαστάσια να ζητώ εργασία επί μήνες , και σ΄αυτά τα εργαστάσια να εργάζονται λαθρομετανάστες ... Η δική σας ή των παιδιών σας η θέση εργασίας δεν κινδυνεύει και εκ του ασφαλούς παριστάνετε τους δημοκράτες και τους αντιρατσιστές ! Δεν είναι ρατσισμός αυτή η θέση ! Είναι οργή και αγανάκτηση !

Δευτερευόντως θα πρέπει να έρθει σε διακρατική συμφωνία με τα κράτη που θέλει για την "εισαγωγή" νόμιμων οικονομικών μεταναστών , αφου πρώτα κάνει σχετική έρευνα για το αν χρειάζεται, πόσους χρειάζεται, πότε τους χρειάζεται, για πόσο καιρό τους χρειάζεται, και για ποιά περιοχη τους χρειάζεται . Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε ιθαγένεια σε κανέναν ... δώστε τους άδεια παραμονής , ποιά η διαφορά ; Να δουλέψουν δεν θέλουν;

Έτσι δεν έγινε με τους Έλληνες μετανάστες στις δεκαετίες τους ΄60 και εντεύθεν ; Μέχρι "πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων"  ζητούσαν τότε οι αρχές για να εκδώσουν διαβατήριο ... τα ξεχάσατε όλοι σας ; 

Έχει καταντήσει η Ελλαδα ξέφραγο αμπέλι και για αυτό δεν φταίμε εμείς οι πολίτες αλλά εσείς οι πολιτικοί ... εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες της δικής σας ανευθυνότητας και ανικανότητας !

Δεν θα θυσιάσουμε την Ελλάδα στον βωμό κάποιων σκοπιμοτήτων .
Δεν θα επιτρέψουμε να καταλάβουν την χώρα μας λαθρομετανάστες .
Δεν θα επιτρέψουμε να αποφασίσετε για μας χωρίς εμάς .

Δημοψήφισμα τώρα ... τι φοβάστε ;

ΥΓ. Το σχόλιο αυτό θα αναρτηθεί και σε άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια την ίδια στιγμή .