Ωραίος ωσάν Έλληνας ! Απολαύστε τον ...

Κυριακή 18 Απριλίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί ...

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Πως να σωθεί αυτή η ρημάδα η χώρα με τόσα κομματόσκυλα να διορίζονται συνεχώς από τους "εθνάρχες σωτήρες μας"
  
Πατήστε στην εικόνα για μεγένθση

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 22-3-2010

«Πρωταθλητής των διορισμών ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Σιούφας. Πώς το σκάνδαλο που άρχισε με τη Ν.Δ. συνεχίζεται επί ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΟΡΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ουδενός οι εθνοπατέρες μας όταν πρόκειται να βολέψουν τις κόρες, τους γιους, τους συγγενείς και τους στενούς τους συνεργάτες. Ούτε καν η οικονομική κρίση και τα μέτρα που γονατίζουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς δεν αγγίζουν το φιλότιμό τους.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ "BIG BANG" ΑΠ' ΤΟΝ 5o π.Χ. αιώνα !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



ΠΩΣ ΣΥΝΕΣΤΗΚΕΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ

«Ο νυν κόσμος περικεκλασμένω σχήματι εσχημάτισται τον τρόπο τούτον:  Των ατόμων σωμάτων απρονόητονκαι τυχαίαν εχόντων την κίνησιν  συνεχώς τε και τάχιστα κινουμένων,εις ταυτό πολλά σώματα συνηθροίσθη,δια τούτο ποικιλίαν έχονταΑθροιζομένων δε εν ταυτώ, τούτων τα μεν οσα μείζονα ην και βαρύτερα πάντων υπεκάθιζεν, όσα δε μικρά και περιφερή και λεία και ευόλισθα ταύτα εξεθλίβετο,κατά την σύνοδον των ατόμων, εις τε το μετέωρον ανεφέρετο. ώς δε ουν εξέλειπεν μεν, η πληκτική δύναμις μετεωρίζουσα, ουκέτι δε ήγεν η πληγή πρός το μετέωρον,εκωλύετο δε ταύτα κάτω φέρεσθαι, τους δυνάμενους δέξασθαι.Ουτοι δε ήσαν οι πέριξ και προς τούτοιςτο πλήθος των σωμάτων περιεκλάτω:κατά την περίκλασιν τον ουρανόν εγέννησε.Της δε αυτής εχόμεναι φύσεις αι άτομοι,ποικίλαι ούσαι... την των άστρων φύσιν απετέλουν»

Νεοελληνική απόδοση :

Ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος "πέθανε" στην ψάθα ... πάμπλουτος !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.
Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.
Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του (= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του.
Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αναφέρουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα.
    * 600 ζεύγη χρυσά ή αργυρά μανικετόκουμπα. .
    * Απ' αυτά τα 140 ζευγάρια έχουν διαμάντια και μερικά έχουν ζαφείρια.
    * Πάνω από 100 πολύτιμα χρυσά και αργυρά στυλό και πέννες ανεκτίμητης αξίας.
    * Πάρα πολλοί χρυσοί και αργυροί σταυροί ευλογίας με πολύτιμα πετράδια.Πολλές αρχαίες εικόνες.
    * Ένας μεγάλος πολυτιμότατος πολυέλαιος Baccarat αξίας 50.000.ευρώ η ανώτερη φίρμα στον κόσμο.