Η δίκη των 39 ΟΥΚάδων

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

star

ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΑΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.


ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ...
================================
 ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ... ΕΦΑΓΕ ΨΙΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ

 Ο εκ Χαλκίδας διώκτης των Οϋκάδων δικηγόρος, Θανάσης Τάρτης, δεν πέρασε καθόλου ωραία μέρα σήμερα. Δεν φτάει που έφτασε στο Ναυτοδικείο απο το ξημέρωμα, με συνοδεία αστυνομίας διότι φοβόταν, αλλά και μέσα στην αίθουσα του Ναυτοδικείου ένας απο τους παριστάμενους δεν άντεξε στις προκλήσεις του Τάρτη και, ενώ ζήτησε απο το δικαστήριο την εκδίωξή του απο την αίθουσα, διέφυγε της προσοχής και τρέχοντας έσκασε μια μπουνιά στον Θανάση Τάρτη... Ο δε Δημητράς δεν κοίταξε άνθρωπο στα μάτια όση περίμενε για να καταθέσει...
=================================
 Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι και να ακούς ατάραχος τις ασυναρτησίες των επαγγελματιών αντιρατσιστών... Έτσι, κάποια στιγμή και αφού έβγαζε... λόγο ο διαβόητος εμπνευστής όλης αυτής της ιστορίας -που συμπτωματικώς την ημέρα της παρέλασης κατέβαινε απο τα Εξάρχεια!- παρευρισκόμενοι εντός της αίθουσας δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και αντέδρασαν. Η είδηση έφτασε σε όσους βρίσκονταν έξω απο το Ναυτοδικείο και κινήθηκαν προς την είσοδο, φτάνοντας μέχρι τα εσωτερικά σκαλοπάτια, με την φρουρά να προσπαθεί να κλείσει την πόρτα επί ματαίω όμως. Τελικά με την συνδρομή της αστυνομίας και των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έληξε εκεί, αλλά τα εντός της αίθουσας μπουμπούκια, το πήραν το μήνυμα..
 =================================
 Δεν εμφανίστηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη των Ουκάδων με πρόσχημα πως κινδυνεύουν! και ο εισαγγελέας διέταξε να πάει περιπολικό να τους φέρει. Η δίκη θα συνεχιστεί μόλις εμφανιστούν στο δικαστήριο. Αυτή την στιγμή έξω από το Ναυτοδικείο βρίσκονται παραπάνω από 200 άτομα για αλληλεγγύη στους άνδρες της μονάδας υποβρύχιων καταστροφών.
=================================
 Καταρρεει το κατηγορητηριο κατά των ΟΥΚάδων. Διετάχθει η σύλληψη του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για ψευδορκία! Είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο και έγραψε το κείμενο που αναρτήθηκε στην Ελευθεροτυπία!
=================================
 Νέο αγωνιστικό κάλεσμα για την Τρίτη το πρωί στις 11, καθώς η δίκη δεν τελείωσε.

Βλέπετε σε τούτη τη χώρα οι εχθροί του Έθνους και κατά φαντασίαν "αδικημένοι" έχουν κάθε δικαίωμα να σέρνουν σε δικαστήρια τους Έλληνες με κάθε είδους κατηγορία που κατεβάζει η γκλάβα τους... Σήμερα το προοδευτικό συνονθύλευμα έμαθε πως απο εδώ και πέρα δεν πρόκειται να μένουν μόνοι τους και χωρίς συμπαράσταση όσοι Έλληνες νιώθουν στο πετσί τους το ανθελληνικό μένος και δηλητήριο της θολοκουλτούρας και εγχώριας προοδευτικότητας... Ούτε μισός Έλληνας δεν πρόκειται να αφεθεί στα γαμψά νύχια όλων αυτών των κέντρων που εργάζονται για τον αφανισμό μας
Την Τρίτη στις 11 το πρωί ΟΛΟΙ και πάλι στο Ναυτοδικείο Πειραιά

πηγή
star

0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο: