Η Αϊτή υπήρξε η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση και την Ελλάδα ως ανεξάρτητο κράτος.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το 1822, ο πρόεδρος της Αϊτής, Ζαν Πιερ Μπουαγιέ (Jean-Pierre Boyer), απέστειλε στην Ελληνική Επιτροπή των Παρισίων και τα μέλη του «διευθυντηρίου» της, Αδαμάντιο Κοραή, Κ. Πολυχρονιάδη, Α. Βογορίδη και Χρ. Κλωνάρη, επιστολή, με την οποία η χώρα της Καραϊβικής αναγνώριζε τότε την ανεξάρτητη Ελλάδα.

Είχε προηγηθεί επιστολή του Κοραή και άλλων επιφανών Ελλήνων των Παρισίων προς τον Βόγιερ, με την οποία του ζητούσαν βοήθεια για την Επανάσταση, κατόπιν συστάσεων του περίφημου στρατηγού Λαφαγιέτ και του Επισκόπου Βλαισών Γρηγορίου, που είχε επισκεφθεί την περιοχή. Η Αϊτή, προϊόν της Γαλλικής Επανάστασης, ήταν η πρώτη χώρα που κατάργησε τη δουλεία και κυβερνήθηκε από μαύρους.

Οι εβραϊκων συμφερόντων εταιρείες όπως η Moνσάντο (Monsanto) σκοτώνουν κόσμο ! 200.000 νεκροί στην Ινδία !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ποιά είναι η Monsanto ; Τι παράγει ; Με ποιό τρόπο επιτυγχάνει τους στόχους της ; Χιλιάδες νεκροί τα θύματά της ανά τον κόσμο . 

Με τους αυτόχειρες να πλησιάζουν τους 200.000 σε μία δεκαετία, μια γενοκτονία νέας μορφής, με θύματα αποκλειστικά αγρότες, μαστίζει την Ινδία. Ηθικός αυτουργός: οι σπόροι γενετικώς τροποποιημένου βαμβακιού της Mονσάντο, που μόλυναν χωράφια και κατέστρεψαν σοδειές, οδηγώντας τους εξαθλιωμένους από τα χρέη βαμβακοκαλλιεργητές στο απονενοημένο διάβημα

Οι απεργοί πείνας είναι χορτάτοι !!!

| 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι Ιατροι Διδακτωρ Παθολογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις , ο κος Αρης Μουσιωνης διοικητης της 1ης Υγειονομικης Περιφεριεας και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις δηλωσαν στην Εφημεριδα Realnews τα εξηςL ιδε συνημμενο κειμενοαπο την εφημεριδα)

1. «Τα αποτελεσματα των ιατρικων εξετασεων που υπεβληθησαν οι «ετοιμοθανατοι απεργοι» πεινας-λαθρομεταναστες δειχνουν ολες τις παραμετρους τιμες εντος των φυσιολογικων οριων..»( Διδακτωρ Παθλογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας )