Αυτή είναι η δημοκρατία σας ρε αλήτες , λαμόγια ...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ; 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"!
AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.
ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το ζήτησε ο Τσίπρας και ο Κουβελης ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ: Να απαγορευτεί η είσοδος στον εκπρόσωπο μισού εκατομμυρίου Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

"Ο κ. Κάρολος Παπούλιας θα συγκαλέσει αυριο μεσημέρι ευρεία σύσκεψη στο προεδρικό με τους αρχηγούς κοινοβουλευτικών κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο και κάτω από ποιούς όρους μία κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων είναι δυνατόν να σχηματιστεί. Μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 13:00 το μεσημέρι, ο ΠτΔ θα έχει κατ΄ιδίαν επαφές με τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο."
Συγχαρητήρια, δημοκράταροι! Δείξατε για μια ακόμα φορά πως παρά τις ΨΕΥΤΟ - διαφορές σας, υπάρχει κάτι που σας ενώνει: Ο τρόμος για τους Έλληνες Εθνικιστές!!!
Έτσι "υπερπατριώτες" Σαμαρά και Καμμένο; Καλά οι αριστερούληδες, αλλά εσείς λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Ή ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΝΤΑ;;;

Αλήθεια, αν ένα καθαρά ανθελληνικό κόμμα όπως π.χ το "Ουράνιο Τόξο" ή οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην Θράκη έμπαιναν στη Βουλή, θα τολμούσε ποτέ να θέσει κανείς θέμα συμμετοχής τους; Ή θα το δεχόσασταν εν ονόματι της...δημοκρατίας;

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε, ελεεινά ανθρωπάκια που έχετε το θράσος να μιλάτε και για φασισμό! Ό,τι και να κάνετε,το καραβάνι προχωρά και τα σκυλιά γαβγίζουν...!

πηγή : eglimatikotita.gr