Ο Σαμαρούκος το καλό παιδί ... α ρε πουσταριά χαραμοφάιδες ..

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

star
samaras1

Με αφορμή την υπόθεση Μπαλτάκου, και την επίμονη προσπάθεια των ΜΜΕ να βγάλουν έξω από το κάδρο τον Αντώνη Σαμαρά, θα θυμηθούμε σκηνές από τον νεανικό πολιτικό βίο του τωρινού Πρωθυπουργού, έτσι ώστε να καταλάβουμε κατά πόσο είναι ή δεν είναι τυχαία η επιλογή του ακροδεξιού Παναγιώτη Μπαλτάκου, γράφει το «Δεν πληρώνω».
“Ιούλιος 1983: Πρωταγωνιστής στις ασχήμιες των ΟΝΝΕΔιτών είναι το “πνευματικό παιδί” και πρωτοπαλίκαρο του Ευάγγελου Αβέρωφ, ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι δηλώσεις του οποίου είχαν κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνες του Αβέρωφ.” Όπως είχε δημοσιεύσει το periodista ο πρωθυπουργός της Χώρας, και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στα νιάτα του πρωτοστατούσε με τις… οννεδίτικες “ομάδες κρούσης” σε αιματηρά επεισόδια στη Μεσσηνία.
Διαβάζουμε στον Ριζοσπάστη εκείνης της εποχής, στο φύλλο της 12ης Ιουλίου 1983: “Ο “ήρωας” πρωτοφανών, βίαιων επεισοδίων… βουλευτής Μεσσηνίας κ. Σαμαράς ισχυρίζεται ότι απλά διαμαρτυρήθηκε (σπάζοντας, όμως, τζάμια όπως αναφέρουν οι ανταποκρίσεις από την Καλαμάτα)”.
samaras2 samaras3 samaras4
Θέλετε και άλλα για να πιστέψετε τελικά ότι … τίποτα δεν είναι τυχαίο;
Τα πρωτοσέλιδα της εποχής κάποιοι ακόμα τα κρατούν στα συρτάρια τους. Έχουμε κι εμείς πολλά από αυτα. Θα το διαπιστώσετε τις επόμενες μέρες…
star