Είναι όλοι τους επικίνδυνοι ... δείτε τι είπε αυτό το σούργελο η Βούλτεψη ...

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

star


Τρόμος φώλιασε στην ψυχή κάθε εχέφρονα πολίτη, μετά την σοκαριστική δήλωση της κυρίας Βούλτεψη, της κυβερνητικής εκπροσώπου κυρίας Βούλτεψη και όχι κάποιας λάιφ στάιλ πανελίστριας σε μεσημεριανή εκπομπή…
Συγκεκριμένα, σε κόντρα της με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την μάχη της Αργεντινής με το βρωμερό κοράκι, τον Paul Singer, είπε το αμίμητο: “Ας πρόσεχε και η Αργεντινή από που δανειζόταν”! Ποιος της είπε να δανειστεί από τον Singer;;;
Κάπου εδώ, διαλύεται κάθε αμφιβολία που πιθανόν θα είχατε για την καταλληλότητα της κυβερνησης. Οι άνθρωποι είναι πιο επικίνδυνοι και από τσέτη του Τοπάλ Οσμάν απέναντι σε βρέφος εξ Αρμενίας.
Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως βρέθηκε το Junk Bond στα χέρια του Σίνγκερ! Αγνοούν παντελώς την δευτερογενή αγορά! Εάν τους ρωτήσει κάποιος “πότε δανείστηκε η Ελλάδα ωρέ από τον γαμπρό της Κλίντον και του πλήρωσε 600% επιτόκιο σε τρεις μήνες” θα σε κοιτάξουν με ανοιχτό το στόμα…
Οι άνθρωποι λοιπόν ειναι η απαραίτητη τσόντα δίπλα σε δαιμόνιους Στουρνάρες, που τώρα αποδεικνύεται πως κάνουν πανηγύρια πάνω στο δημόσιο χρήμα. Χωρίς κανένας να έχει τις γνώσεις να τους ελέγξει!
Διορισμένοι Παπακωνσταντίνηδες, Στουρνάρες, Χαρδουβέληδες και από δίπλα άσχετοι εκλεγμένοι να πουλάνε στιλιστική παρουσία στα τηλεπαραθυρα.
Η κυρία Βούλτεψη με αυτή την δήλωση της αποκάλυψε οτι όντως η συμμορία του Σημίτη είναι επικίνδυνοι απατεώνες, όντως ληστεύουν την Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια, συνεπικουρούμενοι από ηλίθιους πολιτικούς που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Άντε να τους πεις τώρα ότι η Ελλάδα έχει ήδη πληρώσει 5 Singer και γι’ αυτό κάποτε θα οδηγηθούν όλοι στο ειδικό δικαστήριο. Και ας μην πήραν μίζα, όπως τα παιδιά του ΙΕΚ Σημιτη. Για να απαιτήσεις μίζα, θα πρέπει να διαθέτεις και βασική νοημοσύνη.

star