Ο αντιρατσιστικός νόμος είναι ο ορισμός του ρατσισμού !

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δεν μπορεί να ποινικοποιείτε η έκφραση της γνώμης . Αυτό γίνεται διότι το επέβαλαν οι μεγαλύτεροι ρατσιστές από καταβολής κόσμου : οι Εβραίοι ! Αυτός ο λαός εκλιπαρεί την συμπόνοια του κόσμου σφάζοντας και καταστρέφοντας τον κόσμο . Τώρα πλέον δεν εκλιπαρεί ... επιβάλει !
Αυτά τα τέρατα , αυτοί οι παράφρονες ,αυτά τα αήθη υποκείμενα , οι περιούσιοι , μη χέσω, δημιούργησαν πρότυπα -τερατουργήματα δογματικής και θρησκευτικής φύσεως και θέλουν τον άνθρωπο μοιρολατρικά υποταγμένο στο αφύσικο υπερπέραν . Έτσι λοιπόν υποταγμένοι και ταπεινωμένοι όπως αρμόζει στα δουλικά , υπομένουμε τον ευτελισμό της κοινωνίας ες αεί ,στο παραφύση απόκοσμο δημιούργημα παράφρονων βιαστών της λογικής .
Ο αντιρατσιστικός νόμος είναι ο ορισμός του ρατσισμού ! Δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε ως υποψία σκέψης τουλάχιστον στην βουλή των Ελλήνων' αλλά όπως γνωρίζουμε , δυστυχώς η βουλή των Ελλήνων έχει αλωθεί από την καταραμένη αυτή φάρα .
Αν δεν απαλλαγούμε από δαύτους το μέλλον μας είναι πολύ σκοτεινό και αβέβαιο ...

Έχουμε καταντήσει αυτά τα θρασίμια , τα  ανδρείκελα να ευτελίζουν τα αρχαιοελληνικά σύμβολα ως ναζιστικά όπως ο μαίανδρος παρακάτω ...