Βρε στείλτε τον πίσω τον κοπρίτη που θέλει και πολιτικό άσυλο ... η κοπριά ...

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ και τον υποστηριζαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΟΛΩΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ όπως ο Τρεμόπουλος, τατσοπουλος κ.λ.π. κοπρόσκυλα

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.
Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του ...
στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.
Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

eglimatikotita.gr

Την ανέγερση νέου Κολοσσού της Ρόδου ζητά Έλληνας βουλευτής ! Δεν ζητάς καλύτερα κανένα τζαμί , γιατί Κολοσσός αποκλείεται να γίνει ...

alt

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ!!

 Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Δαμαβολίτης με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητεί την υποστήριξη και την ουσιαστική συμβολή του υπουργείου Πολιτισμού, για την προώθηση και υλοποίηση της αναβίωσης του αρχαίου θαύματος του Κολοσσού της Ρόδου. 

Συγκεκριμένα, προτείνει την κατασκευή ενός σύγχρονου οικοδομήματος, που θα δώσει πνευματική πνοή στους κατοίκους του νησιού, προσφέροντας παράλληλα κίνητρα εναλλακτικού τουρισμού και συνεισφέροντας στην πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

 Ειδικότερα στην ερώτησή του αναφέρονται τα εξής: «Ο Κολοσσός της Ρόδου αποτελούσε ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου. Κατασκευάστηκε προς τιμήν του θεού Ήλιου, ως ευγνωμοσύνη των Ρόδιων, μετά την επιτυχή τους αντίσταση εναντίον του Μακεδόνα στρατηγού, Δημήτριου του Πολιορκητή. »

Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε (μπρούτζινα φύλλα) προερχόταν από τον πολιορκητικό πύργο του Δημητρίου, συμβολίζοντας με αυτό τον τρόπο, πως μέσα από τα απομεινάρια του πολέμου, μπορεί να προκύψει ένα έργο τέχνης, έμβλημα της ειρήνης και της ελευθερίας. »Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κολοσσός της Ρόδου υπήρξε πηγή έμπνευσης για τον Γάλλο γλύπτη Bartholdi, για την κατασκευή του Αγάλματος της Ελευθερίας. »Το άγαλμα υπήρξε μοναδικό επίτευγμα αισθητικής και μηχανικής, αφού λόγω του μεγέθους του υπήρχαν πολλά προβλήματα στατικότητας που έπρεπε να επιλυθούν προτού αρχίσει η κατασκευή.

Ο Κολοσσός αποτέλεσε πόλο έλξης για ανθρώπους απ' όλο τον τότε γνωστό κόσμο, ενώ ακόμα και όταν κατέρρευσε μετά από ένα σεισμό, προκαλούσε δέος στους επισκέπτες. »Ένα άλλο θαύμα του αρχαίου κόσμου, η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας καταστράφηκε μετά από φωτιά τερματίζοντας έτσι τη λειτουργία της μετά από αιώνες. »

Όμως, το 2002, ολοκληρώθηκε η νέα Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και ξαναλειτούργησε μετά από 1.360 χρόνια. »Έτσι, το σύμβολο της γνώσης του αρχαίου κόσμου αναβίωσε μέσα από προσπάθειες της Αιγυπτιακής κυβέρνησης, της Unesco και πολυάριθμων χορηγών. »Οι αρχιτέκτονες του οικοδομήματος δεν είχαν ως στόχο να κατασκευάσουν ένα πιστό αντίγραφο της αρχαίας βιβλιοθήκης, αλλά να δημιουργήσουν ένα έργο αντάξιο του παρελθόντος, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες. »

Πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τις σημερινές απαιτήσεις, εκτός από τη βιβλιοθήκη, κατασκεύασαν τρία μουσεία, πλανητάριο, αίθουσες διαλέξεων κα. »Πέρα από την αναβίωση της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, υπάρχουν παραδείγματα όπου οικοδομήματα με καινοτόμες αρχιτεκτονικές ιδέες έχουν γίνει σύμβολα των πόλεών τους, όπως για παράδειγμα η Όπερα του Σύδνεϋ, ο Ολυμπιακός Ηλιακός Πύργος στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το μουσείο Guggenheim στην πόλη Μπιλμπάο της Ισπανίας. »

Τα οικοδομήματα αυτά συνδυάζουν όχι μόνο τη σπουδαία αισθητική αλλά και τη χρηστικότητα των δομών τους. Έτσι, για παράδειγμα δύο εκατομμύρια θεατές παρακολουθούν τις παραστάσεις της Όπερας κάθε χρόνο. »Αναλόγως, μπορούμε μέσα από ένα στρατηγικό σχεδιασμό να χρησιμοποιήσουμε και να αναδείξουμε στοιχεία του πολιτισμού μας. 

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση και λαμβάνοντας υπόψη τις ενέργειες που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια στη Ρόδο, έφτασε η στιγμή της αναβίωσης του Κολοσσού. »

Η κατασκευή ενός σύγχρονου δημιουργήματος μέσα από διεθνή διαγωνισμό, σε συνδυασμό με τα τεχνικά επιτεύγματα του 21ου αιώνα μπορούν να δημιουργήσουν ένα αντίστοιχο θαύμα. »Λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του νησιού στην Ανατολική Μεσόγειο, το έργο μπορεί να επανακτήσει το ρόλο του αρχαίου αγάλματος, ως σύμβολο ειρήνης και ελευθερίας στο σταυροδρόμι των τριών ηπείρων.

Η συλλογή των οικονομικών πόρων μπορεί να γίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Unesco, από διεθνείς οργανισμούς, Ιδρύματα Ελληνισμού, την Ελληνική Πολιτεία κ.ά. »

 Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε κύριε Υπουργέ:
 1) Διατίθεσθε να υποστηρίξετε το εγχείρημα της αναβίωσης του Κολοσσού της Ρόδου;
 2) Διατίθεσθε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλιστούν όλοι οι οικονομικοί πόροι μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Unesco, της Ελληνικής Πολιτείας, διεθνών οργανισμών και Ιδρυμάτων Ελληνισμού;
 3) Διατίθεσθε να συμβάλετε στη δημιουργία επιτροπής, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες, που στόχο θα έχει τη διαφάνεια των διαδικασιών και τη διασφάλιση διεθνούς κύρους;»

πηγή

Αν η Τουρκία καταλάβει... την Ελλάδα, θα πρέπει οι Τούρκοι να πληρώσουν το ελληνικό χρέος !!!


Η Τουρκία τρέμει το ελληνικό χρέος δήλωσε ο Νταβούτογλου

Σάλο έχουν προκαλέσει στη χώρα μας οι σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, με αφορμή τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και την παρουσία του τουρκικού σεισμογραφικού σκάφους «Μπαρμπαρόσα» εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Απαντώντας σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου, ο Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε πως η Τουρκία δεν μπορεί να εμπλακεί σε πόλεμο με την Ελλάδα επειδή η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη.

Όπως δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου, αν η Τουρκία καταλάβει...

την Ελλάδα, θα πρέπει οι Τούρκοι να πληρώσουν το ελληνικό χρέος.

«Αν πληρώσουμε εμείς το ελληνικό χρέος, η Τουρκία θα καταστραφεί» δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με τον κ. Νταβούτογλου, το ελληνικό χρέος αποτελεί ασπίδα για την Ελλάδα, ενώ δήλωσε ακόμα πως πιστεύει ότι η Ελλάδα και η Κύπρος χρεοκόπησαν επίτηδες, ώστε να μην κινδυνεύουν από την Τουρκία.

«Σήμερα, με τις αγορές να κυριαρχούν, η χρεοκοπία αποτελεί την καλύτερη άμυνα για μια χώρα» τόνισε ο κ. Νταβούτογλου.

Ο κ. Νταβούτογλου δήλωσε ακόμα πως η Τουρκία σκέφτεται να προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο, μόνο στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και δεν συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της Κομισιόν και του ΔΝΤ.

Η Ελλάδα είναι σαν αυτόν που χρωστάει παντού και παρακαλάνε όλοι να μην πεθάνει για να τους ξεχρεώσει. Πάνε και στην κηδεία του για να βεβαιωθούν πως τα κακάρωσε. Τον τσιμπάνε κιόλας.

(Εγώ, από τη μεριά μου, θέλω να καταγγείλω πως ο Αχμέτ Νταβούτογλου ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανδρών που βάφουν τα μαλλιά τους αλλά βαριούνται να βάψουν το μουστάκι τους.)

Εγραψε ο Pitsirikos

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

images


Οι αγρότες στο Ηράκλειο κλείνουν τους λογαριασμούς τους κάνοντας μπλόκο στις τράπεζες !!!

Κάλεσμα σε μια δυναμική κίνηση με το κλείσιμο των τραπεζικων λογαριασμών τους για να αποφύγουν τις κατασχέσεις των επιδοτήσεων τους, απευθύνουν τα μέλη της ΟΑΣΝΗ!

Μια κίνηση που θα γίνει εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που
θελουν τις τράπεζες να παρακρατούν για λογαριασμό του ΟΓΑ και του Δημοσίου, όπως σημειώνει το cretaplus.gr

Πρόκειται σύμφωνα με την ΟΑΣΝΗ για ένα ισχυρό μετρο πίεσης από την πλευρά τους, αρκεί να υπαρξει μεγάλη κινητοποίηση και συμμετοχή.

Όπως αναφερει στην “πατρίς” ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Τζωρτζάκης είναι πολλοί οι αγρότες που θα μείνουν άφραγκοι, ακόμη κι όταν πληρωθούν οι επιδοτήσεις αν ο ΟΓΑ και το Δημόσιο κανουν παρακρατήσεις.

“Οσο οι επιδοτήσεις βρίσκονται στα ταμεία του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορουν να κάνουν παρακρατήσεις.


Οταν μπουν στην τραπεζα μπορούν”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζωρτζάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως αν οι αγρότες μπλοκάρουν όλο το σύστημα με την κίνηση που προτείνει, τότε θα σταλεί το… μήνυμα.

πηγή

Άρωμα εκλογών ...

kalph

Εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν άμεσα στην εκκαθάριση κι αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων σε όλη τη χώρα!
Σύμφωνα, λοιπόν, με εγκύκλιο που υπογράφει ο διευθυντής της Μηχανοργάνωσης του ΥΠΕΣ, Στρατής Μαραγκός, με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2014, ζητείται από τους Δήμους όλης της χώρας να αποστείλουν στο Υπουργείο ως τις 15 Νοεμβρίου, σε ηλεκτρονική μορφή, τους αναθεωρημένους εκλογικούς καταλόγους, αφού 
προηγουμένως ελεγχθούν προσεκτικά.
eggrafo 
Το έγγραφο αυτό αποκαλύπτει ότι το Υπουργείο βρίσκεται εκ των πραγμάτων σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, με αφορμή και την ή τις ψηφοφορία/ες για την ανάδειξη του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς, παραδοσιακά, η εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων γίνεται κάθε Μάρτιο.
Μάλιστα, δεν είχαν προλάβει να αναθεωρηθούν στις εκλογές του 2012, οι οποίες δεν διεξήχθησαν και βάσει της απογραφής του 2011, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος. Και χρειάστηκε ειδική νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να μη τεθεί για το λόγο αυτό ζήτημα ακυρότητας της διπλής μάλιστα εκλογικής αναμέτρησης.
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, που δημοσιεύει το star.gr, η αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων πρέπει να επικεντρωθεί:
- Στους ετεροδημότες.
- Τους πολίτες που έχουν στερηθεί ή ανακτούν το εκλογικό τους δικαίωμα.
- Τους «εκλογικά ανενεργούς» που μπορεί ενδεχομένως και να έχουν αποβιώσει και
- Τους διπλοεγγεγραμμένους.
eggrafo1 

Σε περίπτωση που γίνουν εκλογές στις αρχές του νέου χρόνου, πιθανόν να μην ψηφίσουν οι 18άρηδες, καθώς εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσουν να εγγραφούν σε νέους εκλογικούς καταλόγους. Eπίσης, ο έλεγχος των εκλογέων, ενδέχεται να εγείρει θέμα διάσπασης της Β’ Αθηνών ή της περιφέρειας του Υπολοίπου Αττικής.
Πάντως για να αλλάξει ο εκλογικός νόμος σε αυτές τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, απαιτείται η ψήφος 200 βουλευτών. 

πηγή